BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sape yang meng-HASUT anda bikin blogger?

Saturday, 2 July 2011

hoi lame aku wait tau .penat =='

salam -

haila~ korang penat tak ? penat . uish penat lari ke .almaklum pada tanggal 2 jun 2011 kan korang run dari sekolah . aduyai- jangan buat camtu lagi ea atok nenek aku sekalian . kesian sikit la kat pak guard sekolah korang cleaner sekolah korang tu . alone tak sape teman sembang .siansian .cikgu cikgu mane? UISH ! cikgu pon lari sekolah .alamak ! tak boleh jadi ni .sape nak majukan anak bangsa negara MALAYSIA ni weyh ! sape lagi kalau bukan cikgu ustaz ustazah,teacher sir korang ah !!! aduyai kenapa cikgu . cikgu dah tak minat ek nak ajo budaxbudax intelligent macam kami ni ?especially iman munirah nor azmi.*oke muka bangge hati senang*lal aal-banyak bebel kan aku.oke senyapppppppppp ==' .act ,

cikgu : kamu ni . lupa ke hari ni ade ape ?
diriku :nape cikgu ? ari ni kan ari sabtu . cikgu nyanyuk ape ?*berani says begitu an*
cikgu :biadap punye budax ! nampak sangat tak amek tahu pasal sekolah an .*muka bengang*
diriku :*dengan muka tak bersalah mengata cikgu NYANYUK* cikgu , saya tau la pasal sekolah !
cikgu : ape yang kamu tahu arh ???
diriku :saya tau name sekolah ni ape .tu la dia SMK *************(TARAM SK APE AJE)
cikgu :dasar lembap punye budax !! hari ni kan ada larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia !!
diriku :owh .larilari tu ek .macam merentas desa tu an ??ala cikgu saya tahu senanye tapi saje uji cikgu .hehhe
cikgu :dandan la kamu .

*tirai tutup ,oke stop ! tirai tak dibuka buat ape tutup ?zzzz*
-dialog diatas hanyalah intro iklan semata-mata .tidada yang berkaan hidup .atau yang mati

hai hei hoi ! baru nak cer topik kita pada hari ini la !!! oke actually aku tak pi pon larilari tu coz aku tak balik hostel la .okok !  bukan malas segala apa tau ! but no driver to sent me la .zzzzzzzz . keje kod ...ahad baru free an an .s0,sorry to all my teacher coz tak ikut sertai korang .i'm sorry :') .uish ,silap begini la :'( . yes(!) baru betul .
berbalik kepada tajuk kita yang sebenarnya .wait ape weyh ?ceciter . haila ...perlu ke ??zzzzzzzz . tak payah la an .segan kod .*sejak bil aku pandai segansegan ?!!pttfptff abaikan* waiting for the picture .uke that unly  boleh aku kasi tahu .pic ape /sape punye ? ah !! tak boleh satu rahsia .ahhaha .aku pun mahu buat iklan oreo jugak . :)
berrrr-hope kau bagi la an .penat aku tunggu weyh .tak receive lagi . berpeluh-peluh aku tunggu pic tu kat bawah pokok . *muka tipu x0* .choii agak agak bila aku dapat ah ? laalaal~ jangan lame sangat weyh . berjanggut aku nanati .eceh ! bukan berjanggut . berkedut je pun .hehehe .

oke la .malass nak panjang lebar . aku bukan highway korang nak main redah begitu aje . kena perlu berfikir macam saintis tu .ala tak kan tak kenal .saintis iman azmi la .eceh .! aku dah perasan .hee-oke dokie (!) sebelum melarat lebih panjang baik aku chow off tangan aku dari menaip keyboard ni oke .dadaaaaa~









Friday, 1 July 2011

FIGHT LA KOD (!)

salam ,

okok baru beberapa jam yang lepas aku baru fight ngan budax choiii ni .halala~dia tak setanding aku la nak fight2 segala ni .aw kod !!! ahaha . betul cara dia bahasbahas sama aku memang menampakkan diri dia terlalu awwwwwww !!! zzzzzz . weip. kau ni laki ke pondan bha ?? ahahaha . aku bukan nak bukak aib kau ke ape .but kau ni memang tak paham bahase kan jantan ? suke bulibuli segala bagai .hoi kau pikir kau senior boleh bikin macam macam ar kat junior ?wakluuuu-otak kau memang bengap an an . i'm so pity ==' .

eceh . konon kau pikir kau lagi pandai intelligent sangat la dari junior kau .puiii la weyh..malass nak bicara panjang lebar dengan budak yang tak berwawasan cam kau ni .pikir kau jantan but  ehem2 .aw !!! oke2 lantak la tak kisah la kau bace ke tak blog aku ni .lagi baguss an .hee~okok aku bukan fitnah kau . but ini berdasarkan ape yang aku tafsir selidik bagai tahu about kau .* muka terpakse says * lalala!~dahdah sscroll top pasal kau nyah .kau memang gedik santai . x0 oke scroll ke bawah if korang nak tau bahasbahas aku wif mamat aw ! tu after an hour ago .









eceh senanye takda pon bahas aku ngan 'aw' tu .act ! malasss nak copy n past la x/ zzz bye2 <3

Thursday, 30 June 2011

blog

salam ,

oke malam ini aku just mau share sooooooo many picture "adoi sikit je kod" hee .allala~juz see it oke .dont take / copy paste it (!) ,zzZZzz





sassszzzusssa "berasaskan toilet"HAAHA

aku tau aku cutiest ,x0

attending group ??!

salam ,

yeah ! korang sihat ? korang miss aku tak ??wallaaa`terharu kod dengar korang miss aku .yeah2 .aku miss atok korang gak la .lalaa~seyesss atok korang terbaikkk kod dari korang .HHAHA oke *muke tipu*zzzzzzz
attending group ? uish membohsankan an ???sassszzuuss kita kembalikan keceriaan di sini ,where ? haruslah di blog iman apple dev geng an . HAHAA

adoin perenggan kedua ni baru aku nak explain kat korangkorang yang now agak macam orang glew lembap..==' maafkan saya .korang pandai KOD .ahha ,lalala~jangan nak panjang lebar segala macam .penat kod nak bace entry ni .hee~"aku tau coz aku always bikin begitu di blog sapesape'berrrrrrrr -
mean berrr ape ek ? uish ! mane ley tau an an .hanye group asbestos lc apple segala macam je tau .hee-oke2 tadi baru aku cakap nak bagitau korang pasal 'attending group an'? sazzzuuzzzsa . aku baru je doe attending group 'asbestos lc apple segala mcam name aku tak ingat "hee ~ah ! group ape tu beb .lalal~ jangan tanye aku ape itu oke . aku baru je attending segala mengejut !/! nak tau lebih lanjut tanye bebudax kat group ue .e.g nabilah huda dardak . bakthiar . asri aie .laaa-itu je budax aku tau pon .hee

perenggan ke-3 .oke ! seriously aku tak paham ape terma syarat group ni walaupun baru berjamjam yang lalu nabilah dah sent kat aku syarat2 dia . aku ngaku aku memang blurrrr . help aku lol x0 /. wei2 bat ,nab ,aie kaci tau la sape ape benda yang aku patut tau dalam group-ing  ni . oke ?


act ,otak kepala dah jam ..ibarat lebuh raya jalan raya jalan lama yang tengah dipenuhi bunyi "pon ponpon !!pon ' urgh-ape ku kesah ?! oke aku nak says ni .dengar tau bace tau """""""""arigato kozaimas"""""''"""
heee bye2




oke membe ngan sume la x0
 

Saturday, 11 June 2011

tukar lagu jum(!)

salam~

hee . amacam new song for mu blog kali ni ??hahaah , agak jiwang an .ah ! abaikan . aku start tau tiz song coz kakak aku mai yang tunjuk kat aku . dia memang glew indon . aku tak ! hahaa aku jiwa melayu . melayu la sesangat .. HAHA .


uke .act aku bukan dah bohsan ngan lagu aishiteru by zivilia ue .bukanbukan !!! tak mungkin la aku lupe bohsan segala an .hee~ aku tukar coz aku lebih tertarik ngan lagu ni . dann aku tau korang law open ushauhsa blog aku mesti dah bohsan an dengar lagu tu .lalala~ cian korang .*muke simpati =='* haha

urm bagi aku tiz song memang jiwang gila merapu .but ape aku kesah ?!? abaikan ape orang says . janji ROCK !! ahahaa . lagu ni theme dia berdasarkan love kod .ngee~ jgan nak buat gedixgedix korang depan blog aku oke *tangan kat bahu buat face fake*


nice song for me . so enjoy it ! chow


wassalam!



teuku wisnu n shireen <3
_cintakita_

blog =='

salam ~

oke today aku tak banyak mulut . coz i'm very lazy .lalala~ hampeh an (!) uish . pagipagi gosok gigi ......zzZzzZz .tak ingat la mkcik pakcik lirik dia .mohon ampun ea ,hahah .


tak payah nak belit belit sangat la an . directly je la x0 . urm wake up !!!! why ? why ?? haha . weyh2 pi mandi. pasni nak out beli barang hang . kate cik mai .hahaah . abaikan ?? tidaktidak aku bangun la weyh aku an budak baek .* jangan nak baraiii sangat la * hahaha , btol an ??jgn jelesss eah .grrr~

lalala~ perenggan ke-3 .hee . oke bapak mulai bising suruh cepat . uit sabo la .*eyh dlm aty oke aku sys maut deyh *uhuhux . then pas make-up .hoi2 aku x make-up oke juz sapu bedak kat muke hangpa .hahaha .x de mase nak tempektempek kat korang . face aku la . act, aku pakai un coz face aku .adush !!!! cam orang bangun tido lagi ni ,. ==' ..zzzZZZzz ,


after 15 minit .lalala- HENTAM

aku tiba kat kedai mam . prot mule wat hal dari rumah ..yes (!) aku lapo sesangt dari mlm tadi .heee-then ape lagi melantak la weyh !!!! wait ape lagi ..zzZZZ ,after that ,aku pi la beli barang kat NSK .oit2 . korang jangan salah anggap au . bukan nahu srof yg kowang blajo kat SMADBP ue .ni mmg market la mkcik pkcik .heee ..then adush ! ade bebarapa things yang mahal la kat cini .oke lets go to mydin !!!yes .. tgok aku pi market yg murah murah aje . tak mcm korang ,.sob2 .alalal~hahaa . then we go home ... ops ! sblom tu aku sempat la capture bebarapa keping pic yang agak cutiest la .,.. ohohoh .pasan dah ni . STOP (!) uke .aku dh taknak pasan . so says FULLSTOP ! daaa


wassalam 

yeah ! mate terlampau cantekk .malu nak open .hahaa

sumpah ! kabor kan . adush . malasss nak edit la .hee
         


aku kat rumah .hee kantoiii .hentam je la




oke aku malass nak roate .x0


Friday, 10 June 2011

terharuu posting azim marecello .muehheheh

salam~

hyep . baru lepas usha-usha ape ah ??hee , oke taknak menjela jela cm langsir kat umah korang tuh .*muke penuh pangkah*oke . nver mind .act tadi aku bukak blog azim marcello .uh ! kantoii. nasib la kau azim.hang usha blog aku boleh (!) oke abaikan azim marcello nak says ape .hee ..


act, aku suke posting azim (cinta monyet & mama papa)haha . kesian aku an .post ue dah lapok baru aku nak bace .lalala~cian korang .*jgn ar kaitkan aku .malu  la.hee* .okeoke .tanpa membuang mase . mase tu ibarat emas .cewahhh .~

weyh azim . aku sokong la post hang yang says mama papa ue .sumpahhh! gedixx .hehe . jgn marah ar to sesape yang terase .ini bagi pandangan aku la weyh .= =' .lalaalal~enter lagi

oke law korang nak tau ape yang azim tulis pasal post yang kekadang ue korang rase cm mangkah korang . bace la .hee ...abz la azim pnye blog .hancuss :'( .hee .juz type http://carrietenbloomchronicles.blogspot/ *uh hentam je ar .heee .~ ukez la .no entry ! iman dah penat nak type .uhhu .


wassalm~

*weyh azim terbaikkk wok posting ue!!*face terpakse :)