BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sape yang meng-HASUT anda bikin blogger?

Thursday, 30 June 2011

blog

salam ,

oke malam ini aku just mau share sooooooo many picture "adoi sikit je kod" hee .allala~juz see it oke .dont take / copy paste it (!) ,zzZZzz





sassszzzusssa "berasaskan toilet"HAAHA

aku tau aku cutiest ,x0

attending group ??!

salam ,

yeah ! korang sihat ? korang miss aku tak ??wallaaa`terharu kod dengar korang miss aku .yeah2 .aku miss atok korang gak la .lalaa~seyesss atok korang terbaikkk kod dari korang .HHAHA oke *muke tipu*zzzzzzz
attending group ? uish membohsankan an ???sassszzuuss kita kembalikan keceriaan di sini ,where ? haruslah di blog iman apple dev geng an . HAHAA

adoin perenggan kedua ni baru aku nak explain kat korangkorang yang now agak macam orang glew lembap..==' maafkan saya .korang pandai KOD .ahha ,lalala~jangan nak panjang lebar segala macam .penat kod nak bace entry ni .hee~"aku tau coz aku always bikin begitu di blog sapesape'berrrrrrrr -
mean berrr ape ek ? uish ! mane ley tau an an .hanye group asbestos lc apple segala macam je tau .hee-oke2 tadi baru aku cakap nak bagitau korang pasal 'attending group an'? sazzzuuzzzsa . aku baru je doe attending group 'asbestos lc apple segala mcam name aku tak ingat "hee ~ah ! group ape tu beb .lalal~ jangan tanye aku ape itu oke . aku baru je attending segala mengejut !/! nak tau lebih lanjut tanye bebudax kat group ue .e.g nabilah huda dardak . bakthiar . asri aie .laaa-itu je budax aku tau pon .hee

perenggan ke-3 .oke ! seriously aku tak paham ape terma syarat group ni walaupun baru berjamjam yang lalu nabilah dah sent kat aku syarat2 dia . aku ngaku aku memang blurrrr . help aku lol x0 /. wei2 bat ,nab ,aie kaci tau la sape ape benda yang aku patut tau dalam group-ing  ni . oke ?


act ,otak kepala dah jam ..ibarat lebuh raya jalan raya jalan lama yang tengah dipenuhi bunyi "pon ponpon !!pon ' urgh-ape ku kesah ?! oke aku nak says ni .dengar tau bace tau """""""""arigato kozaimas"""""''"""
heee bye2




oke membe ngan sume la x0
 

Saturday, 11 June 2011

tukar lagu jum(!)

salam~

hee . amacam new song for mu blog kali ni ??hahaah , agak jiwang an .ah ! abaikan . aku start tau tiz song coz kakak aku mai yang tunjuk kat aku . dia memang glew indon . aku tak ! hahaa aku jiwa melayu . melayu la sesangat .. HAHA .


uke .act aku bukan dah bohsan ngan lagu aishiteru by zivilia ue .bukanbukan !!! tak mungkin la aku lupe bohsan segala an .hee~ aku tukar coz aku lebih tertarik ngan lagu ni . dann aku tau korang law open ushauhsa blog aku mesti dah bohsan an dengar lagu tu .lalala~ cian korang .*muke simpati =='* haha

urm bagi aku tiz song memang jiwang gila merapu .but ape aku kesah ?!? abaikan ape orang says . janji ROCK !! ahahaa . lagu ni theme dia berdasarkan love kod .ngee~ jgan nak buat gedixgedix korang depan blog aku oke *tangan kat bahu buat face fake*


nice song for me . so enjoy it ! chow


wassalam!



teuku wisnu n shireen <3
_cintakita_

blog =='

salam ~

oke today aku tak banyak mulut . coz i'm very lazy .lalala~ hampeh an (!) uish . pagipagi gosok gigi ......zzZzzZz .tak ingat la mkcik pakcik lirik dia .mohon ampun ea ,hahah .


tak payah nak belit belit sangat la an . directly je la x0 . urm wake up !!!! why ? why ?? haha . weyh2 pi mandi. pasni nak out beli barang hang . kate cik mai .hahaah . abaikan ?? tidaktidak aku bangun la weyh aku an budak baek .* jangan nak baraiii sangat la * hahaha , btol an ??jgn jelesss eah .grrr~

lalala~ perenggan ke-3 .hee . oke bapak mulai bising suruh cepat . uit sabo la .*eyh dlm aty oke aku sys maut deyh *uhuhux . then pas make-up .hoi2 aku x make-up oke juz sapu bedak kat muke hangpa .hahaha .x de mase nak tempektempek kat korang . face aku la . act, aku pakai un coz face aku .adush !!!! cam orang bangun tido lagi ni ,. ==' ..zzzZZZzz ,


after 15 minit .lalala- HENTAM

aku tiba kat kedai mam . prot mule wat hal dari rumah ..yes (!) aku lapo sesangt dari mlm tadi .heee-then ape lagi melantak la weyh !!!! wait ape lagi ..zzZZZ ,after that ,aku pi la beli barang kat NSK .oit2 . korang jangan salah anggap au . bukan nahu srof yg kowang blajo kat SMADBP ue .ni mmg market la mkcik pkcik .heee ..then adush ! ade bebarapa things yang mahal la kat cini .oke lets go to mydin !!!yes .. tgok aku pi market yg murah murah aje . tak mcm korang ,.sob2 .alalal~hahaa . then we go home ... ops ! sblom tu aku sempat la capture bebarapa keping pic yang agak cutiest la .,.. ohohoh .pasan dah ni . STOP (!) uke .aku dh taknak pasan . so says FULLSTOP ! daaa


wassalam 

yeah ! mate terlampau cantekk .malu nak open .hahaa

sumpah ! kabor kan . adush . malasss nak edit la .hee
         


aku kat rumah .hee kantoiii .hentam je la




oke aku malass nak roate .x0


Friday, 10 June 2011

terharuu posting azim marecello .muehheheh

salam~

hyep . baru lepas usha-usha ape ah ??hee , oke taknak menjela jela cm langsir kat umah korang tuh .*muke penuh pangkah*oke . nver mind .act tadi aku bukak blog azim marcello .uh ! kantoii. nasib la kau azim.hang usha blog aku boleh (!) oke abaikan azim marcello nak says ape .hee ..


act, aku suke posting azim (cinta monyet & mama papa)haha . kesian aku an .post ue dah lapok baru aku nak bace .lalala~cian korang .*jgn ar kaitkan aku .malu  la.hee* .okeoke .tanpa membuang mase . mase tu ibarat emas .cewahhh .~

weyh azim . aku sokong la post hang yang says mama papa ue .sumpahhh! gedixx .hehe . jgn marah ar to sesape yang terase .ini bagi pandangan aku la weyh .= =' .lalaalal~enter lagi

oke law korang nak tau ape yang azim tulis pasal post yang kekadang ue korang rase cm mangkah korang . bace la .hee ...abz la azim pnye blog .hancuss :'( .hee .juz type http://carrietenbloomchronicles.blogspot/ *uh hentam je ar .heee .~ ukez la .no entry ! iman dah penat nak type .uhhu .


wassalm~

*weyh azim terbaikkk wok posting ue!!*face terpakse :)

Thursday, 9 June 2011

DIA mcuk ozpital !?! :(

salam~

tarikh 7.6.2011 kod ..mr A EXCIDENT  , :( .waaa ~sedihhh bhaii. 'dia' n bat xcdent ngan kete ue ..ceritenye bermula .cewahhh ...petang ue 'dia' nak amik bat dr tmpt keje(sukesuki je oke) .then time ue gak 'dia' cadang nak beli present tok aku .waah !!terharuu . = =' .then bla bla bla ,.,tak sempat ! KEBABOOM (!)  moto bertmbung ngan kete .sob2 ..dah ar 'dia' baru menceriakan moto LC dia ue .cam astro 611 (ceria...haha) . cian si 'dia' ni ..then NANA  hantar text aku mengatakan "beb !kali ni aku x tipu kau .'dia' n bat excident bhaiii ..now dowang kat WAD KECEMASAN .sedihhh ... :'( .now 'dia' still g kat ozpital ..x tau blew sembuh ..*weyyh2 ..cepat sembuh au ..miss bhaii ..lalala~ ayat..ahaha.. next week after cuti 2 week ni .'dia' n bat x skull .waaa~! korang jahat . xaci tau !!ehehe .nak xcdent gk la .boleh tak??uhuhx. muke gdx . : /  wek.hahaha .dah2 . now dia akan sembuh ! yesss ... go to school la ea /wekwek.hahaa .tak ley lari uke . ni bukan maraton .huuhh .k ar oke dokie .

wassalam
*ptttf awok !! cpt sembuh .ngee~ missmiss .uhhuuhx

                                                              - a.i.e copaque -

Tuesday, 7 June 2011

posting posting :)

salam -

urmm . beb (!) bohsan glew gaban ni . bukak fb budx tu xdew .waaaa~ miss nana isya = = ' .urgh!~ bior tol aku miss mkcik ni ??hahaa . ayat je tu .uhuhx . uh aku xdew pew benda nak story la mkcik .nk text kau adush ! fulusss doe . lesap gtu aje .ehehe .mean xdew credit la tu choii .uh cer korang kirakira dekat otak korang law pandai la cam aku .haha .law bgox2 calculate use please ..hahaah*ptttf cam aku pandai sesangat .grr~lantak la . abaikan .haha . uke chow !~

wassalam~

Thursday, 2 June 2011

asal kt lappy len baru boleh bkak ??

salam~

aip aip . today aku malasss nak tulis la tuan puan adik akk abg . ops !! gatai na ,,hahaa .what i care . cm abg korang je aku rembat .haha . k ar .malas mengHANTUI ,bye2

wassalm

                                amacam nsem tak ?!? ahaha

Wednesday, 1 June 2011

1 jun 2011 .=-=

salam~

urm ,asal ngn tarikh ni ek ?? misteri ???.. =-= /memang x ar an an .hee . tarikh ni happy glew doe bagi aku .
cewahh asal asal ??jeng jeng jeng ..aku taken by mr A sdh /hee~ pomot skit boleh an . asyik korang je pomot bebudax korang .^-^ . weyh mr A aku pnjam jap ek nickname kau .terbaikk wokk .hahaa pkol 8 pagi time aku ngah mamai2 la fon aku getargetar cam mesin basuh umah korang .ahah .cm unah aku xde je an . batakbatak .hee~aku dapat one txt dr mr A (weyh gune no nana ckup)haha .kantoiii ,,abaikan pasal fon uke .bukan dia use fulus korang pun an .urmm-mr A wahwah . jum kapel ??ahha .kau ingat ni jum main bola ea mr A ??AHAHA .kau terbaikk bhaii .so lucky i'm today an .ape lagi terima la wei .hoho .cm orang kurang akal je aku pas terima tawaran bola sepak dia ,.haaha .choii .jgn nak batak sangat la an .better kau memang terbaikk wok .trimas yeah to nana ........ cz bagi mr A gune fulus kau . tuntut balik la bhaii .haha .jadi batu api kejap babbab duit ni .haha ,uke ar . now i'm taken la bhaii . =-= .but x bermakne aku x boleh gila2 ngn beb

wassalam :)

uit ade tak ciri2 A ue ah :???hahaa

                         

*pttttf , memang x pas ar weyh .ape la mantong ahhaa