BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sape yang meng-HASUT anda bikin blogger?

Saturday, 11 June 2011

blog =='

salam ~

oke today aku tak banyak mulut . coz i'm very lazy .lalala~ hampeh an (!) uish . pagipagi gosok gigi ......zzZzzZz .tak ingat la mkcik pakcik lirik dia .mohon ampun ea ,hahah .


tak payah nak belit belit sangat la an . directly je la x0 . urm wake up !!!! why ? why ?? haha . weyh2 pi mandi. pasni nak out beli barang hang . kate cik mai .hahaah . abaikan ?? tidaktidak aku bangun la weyh aku an budak baek .* jangan nak baraiii sangat la * hahaha , btol an ??jgn jelesss eah .grrr~

lalala~ perenggan ke-3 .hee . oke bapak mulai bising suruh cepat . uit sabo la .*eyh dlm aty oke aku sys maut deyh *uhuhux . then pas make-up .hoi2 aku x make-up oke juz sapu bedak kat muke hangpa .hahaha .x de mase nak tempektempek kat korang . face aku la . act, aku pakai un coz face aku .adush !!!! cam orang bangun tido lagi ni ,. ==' ..zzzZZZzz ,


after 15 minit .lalala- HENTAM

aku tiba kat kedai mam . prot mule wat hal dari rumah ..yes (!) aku lapo sesangt dari mlm tadi .heee-then ape lagi melantak la weyh !!!! wait ape lagi ..zzZZZ ,after that ,aku pi la beli barang kat NSK .oit2 . korang jangan salah anggap au . bukan nahu srof yg kowang blajo kat SMADBP ue .ni mmg market la mkcik pkcik .heee ..then adush ! ade bebarapa things yang mahal la kat cini .oke lets go to mydin !!!yes .. tgok aku pi market yg murah murah aje . tak mcm korang ,.sob2 .alalal~hahaa . then we go home ... ops ! sblom tu aku sempat la capture bebarapa keping pic yang agak cutiest la .,.. ohohoh .pasan dah ni . STOP (!) uke .aku dh taknak pasan . so says FULLSTOP ! daaa


wassalam 

yeah ! mate terlampau cantekk .malu nak open .hahaa

sumpah ! kabor kan . adush . malasss nak edit la .hee
         


aku kat rumah .hee kantoiii .hentam je la




oke aku malass nak roate .x0


0 comments: