BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sape yang meng-HASUT anda bikin blogger?

Thursday, 30 June 2011

attending group ??!

salam ,

yeah ! korang sihat ? korang miss aku tak ??wallaaa`terharu kod dengar korang miss aku .yeah2 .aku miss atok korang gak la .lalaa~seyesss atok korang terbaikkk kod dari korang .HHAHA oke *muke tipu*zzzzzzz
attending group ? uish membohsankan an ???sassszzuuss kita kembalikan keceriaan di sini ,where ? haruslah di blog iman apple dev geng an . HAHAA

adoin perenggan kedua ni baru aku nak explain kat korangkorang yang now agak macam orang glew lembap..==' maafkan saya .korang pandai KOD .ahha ,lalala~jangan nak panjang lebar segala macam .penat kod nak bace entry ni .hee~"aku tau coz aku always bikin begitu di blog sapesape'berrrrrrrr -
mean berrr ape ek ? uish ! mane ley tau an an .hanye group asbestos lc apple segala macam je tau .hee-oke2 tadi baru aku cakap nak bagitau korang pasal 'attending group an'? sazzzuuzzzsa . aku baru je doe attending group 'asbestos lc apple segala mcam name aku tak ingat "hee ~ah ! group ape tu beb .lalal~ jangan tanye aku ape itu oke . aku baru je attending segala mengejut !/! nak tau lebih lanjut tanye bebudax kat group ue .e.g nabilah huda dardak . bakthiar . asri aie .laaa-itu je budax aku tau pon .hee

perenggan ke-3 .oke ! seriously aku tak paham ape terma syarat group ni walaupun baru berjamjam yang lalu nabilah dah sent kat aku syarat2 dia . aku ngaku aku memang blurrrr . help aku lol x0 /. wei2 bat ,nab ,aie kaci tau la sape ape benda yang aku patut tau dalam group-ing  ni . oke ?


act ,otak kepala dah jam ..ibarat lebuh raya jalan raya jalan lama yang tengah dipenuhi bunyi "pon ponpon !!pon ' urgh-ape ku kesah ?! oke aku nak says ni .dengar tau bace tau """""""""arigato kozaimas"""""''"""
heee bye2




oke membe ngan sume la x0
 

0 comments: