BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sape yang meng-HASUT anda bikin blogger?

Saturday, 11 June 2011

tukar lagu jum(!)

salam~

hee . amacam new song for mu blog kali ni ??hahaah , agak jiwang an .ah ! abaikan . aku start tau tiz song coz kakak aku mai yang tunjuk kat aku . dia memang glew indon . aku tak ! hahaa aku jiwa melayu . melayu la sesangat .. HAHA .


uke .act aku bukan dah bohsan ngan lagu aishiteru by zivilia ue .bukanbukan !!! tak mungkin la aku lupe bohsan segala an .hee~ aku tukar coz aku lebih tertarik ngan lagu ni . dann aku tau korang law open ushauhsa blog aku mesti dah bohsan an dengar lagu tu .lalala~ cian korang .*muke simpati =='* haha

urm bagi aku tiz song memang jiwang gila merapu .but ape aku kesah ?!? abaikan ape orang says . janji ROCK !! ahahaa . lagu ni theme dia berdasarkan love kod .ngee~ jgan nak buat gedixgedix korang depan blog aku oke *tangan kat bahu buat face fake*


nice song for me . so enjoy it ! chow


wassalam!



teuku wisnu n shireen <3
_cintakita_

0 comments: