BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sape yang meng-HASUT anda bikin blogger?

Saturday, 2 July 2011

hoi lame aku wait tau .penat =='

salam -

haila~ korang penat tak ? penat . uish penat lari ke .almaklum pada tanggal 2 jun 2011 kan korang run dari sekolah . aduyai- jangan buat camtu lagi ea atok nenek aku sekalian . kesian sikit la kat pak guard sekolah korang cleaner sekolah korang tu . alone tak sape teman sembang .siansian .cikgu cikgu mane? UISH ! cikgu pon lari sekolah .alamak ! tak boleh jadi ni .sape nak majukan anak bangsa negara MALAYSIA ni weyh ! sape lagi kalau bukan cikgu ustaz ustazah,teacher sir korang ah !!! aduyai kenapa cikgu . cikgu dah tak minat ek nak ajo budaxbudax intelligent macam kami ni ?especially iman munirah nor azmi.*oke muka bangge hati senang*lal aal-banyak bebel kan aku.oke senyapppppppppp ==' .act ,

cikgu : kamu ni . lupa ke hari ni ade ape ?
diriku :nape cikgu ? ari ni kan ari sabtu . cikgu nyanyuk ape ?*berani says begitu an*
cikgu :biadap punye budax ! nampak sangat tak amek tahu pasal sekolah an .*muka bengang*
diriku :*dengan muka tak bersalah mengata cikgu NYANYUK* cikgu , saya tau la pasal sekolah !
cikgu : ape yang kamu tahu arh ???
diriku :saya tau name sekolah ni ape .tu la dia SMK *************(TARAM SK APE AJE)
cikgu :dasar lembap punye budax !! hari ni kan ada larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia !!
diriku :owh .larilari tu ek .macam merentas desa tu an ??ala cikgu saya tahu senanye tapi saje uji cikgu .hehhe
cikgu :dandan la kamu .

*tirai tutup ,oke stop ! tirai tak dibuka buat ape tutup ?zzzz*
-dialog diatas hanyalah intro iklan semata-mata .tidada yang berkaan hidup .atau yang mati

hai hei hoi ! baru nak cer topik kita pada hari ini la !!! oke actually aku tak pi pon larilari tu coz aku tak balik hostel la .okok !  bukan malas segala apa tau ! but no driver to sent me la .zzzzzzzz . keje kod ...ahad baru free an an .s0,sorry to all my teacher coz tak ikut sertai korang .i'm sorry :') .uish ,silap begini la :'( . yes(!) baru betul .
berbalik kepada tajuk kita yang sebenarnya .wait ape weyh ?ceciter . haila ...perlu ke ??zzzzzzzz . tak payah la an .segan kod .*sejak bil aku pandai segansegan ?!!pttfptff abaikan* waiting for the picture .uke that unly  boleh aku kasi tahu .pic ape /sape punye ? ah !! tak boleh satu rahsia .ahhaha .aku pun mahu buat iklan oreo jugak . :)
berrrr-hope kau bagi la an .penat aku tunggu weyh .tak receive lagi . berpeluh-peluh aku tunggu pic tu kat bawah pokok . *muka tipu x0* .choii agak agak bila aku dapat ah ? laalaal~ jangan lame sangat weyh . berjanggut aku nanati .eceh ! bukan berjanggut . berkedut je pun .hehehe .

oke la .malass nak panjang lebar . aku bukan highway korang nak main redah begitu aje . kena perlu berfikir macam saintis tu .ala tak kan tak kenal .saintis iman azmi la .eceh .! aku dah perasan .hee-oke dokie (!) sebelum melarat lebih panjang baik aku chow off tangan aku dari menaip keyboard ni oke .dadaaaaa~









Friday, 1 July 2011

FIGHT LA KOD (!)

salam ,

okok baru beberapa jam yang lepas aku baru fight ngan budax choiii ni .halala~dia tak setanding aku la nak fight2 segala ni .aw kod !!! ahaha . betul cara dia bahasbahas sama aku memang menampakkan diri dia terlalu awwwwwww !!! zzzzzz . weip. kau ni laki ke pondan bha ?? ahahaha . aku bukan nak bukak aib kau ke ape .but kau ni memang tak paham bahase kan jantan ? suke bulibuli segala bagai .hoi kau pikir kau senior boleh bikin macam macam ar kat junior ?wakluuuu-otak kau memang bengap an an . i'm so pity ==' .

eceh . konon kau pikir kau lagi pandai intelligent sangat la dari junior kau .puiii la weyh..malass nak bicara panjang lebar dengan budak yang tak berwawasan cam kau ni .pikir kau jantan but  ehem2 .aw !!! oke2 lantak la tak kisah la kau bace ke tak blog aku ni .lagi baguss an .hee~okok aku bukan fitnah kau . but ini berdasarkan ape yang aku tafsir selidik bagai tahu about kau .* muka terpakse says * lalala!~dahdah sscroll top pasal kau nyah .kau memang gedik santai . x0 oke scroll ke bawah if korang nak tau bahasbahas aku wif mamat aw ! tu after an hour ago .









eceh senanye takda pon bahas aku ngan 'aw' tu .act ! malasss nak copy n past la x/ zzz bye2 <3