BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sape yang meng-HASUT anda bikin blogger?

Friday, 10 June 2011

terharuu posting azim marecello .muehheheh

salam~

hyep . baru lepas usha-usha ape ah ??hee , oke taknak menjela jela cm langsir kat umah korang tuh .*muke penuh pangkah*oke . nver mind .act tadi aku bukak blog azim marcello .uh ! kantoii. nasib la kau azim.hang usha blog aku boleh (!) oke abaikan azim marcello nak says ape .hee ..


act, aku suke posting azim (cinta monyet & mama papa)haha . kesian aku an .post ue dah lapok baru aku nak bace .lalala~cian korang .*jgn ar kaitkan aku .malu  la.hee* .okeoke .tanpa membuang mase . mase tu ibarat emas .cewahhh .~

weyh azim . aku sokong la post hang yang says mama papa ue .sumpahhh! gedixx .hehe . jgn marah ar to sesape yang terase .ini bagi pandangan aku la weyh .= =' .lalaalal~enter lagi

oke law korang nak tau ape yang azim tulis pasal post yang kekadang ue korang rase cm mangkah korang . bace la .hee ...abz la azim pnye blog .hancuss :'( .hee .juz type http://carrietenbloomchronicles.blogspot/ *uh hentam je ar .heee .~ ukez la .no entry ! iman dah penat nak type .uhhu .


wassalm~

*weyh azim terbaikkk wok posting ue!!*face terpakse :)

0 comments: