BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sape yang meng-HASUT anda bikin blogger?

Friday, 1 July 2011

FIGHT LA KOD (!)

salam ,

okok baru beberapa jam yang lepas aku baru fight ngan budax choiii ni .halala~dia tak setanding aku la nak fight2 segala ni .aw kod !!! ahaha . betul cara dia bahasbahas sama aku memang menampakkan diri dia terlalu awwwwwww !!! zzzzzz . weip. kau ni laki ke pondan bha ?? ahahaha . aku bukan nak bukak aib kau ke ape .but kau ni memang tak paham bahase kan jantan ? suke bulibuli segala bagai .hoi kau pikir kau senior boleh bikin macam macam ar kat junior ?wakluuuu-otak kau memang bengap an an . i'm so pity ==' .

eceh . konon kau pikir kau lagi pandai intelligent sangat la dari junior kau .puiii la weyh..malass nak bicara panjang lebar dengan budak yang tak berwawasan cam kau ni .pikir kau jantan but  ehem2 .aw !!! oke2 lantak la tak kisah la kau bace ke tak blog aku ni .lagi baguss an .hee~okok aku bukan fitnah kau . but ini berdasarkan ape yang aku tafsir selidik bagai tahu about kau .* muka terpakse says * lalala!~dahdah sscroll top pasal kau nyah .kau memang gedik santai . x0 oke scroll ke bawah if korang nak tau bahasbahas aku wif mamat aw ! tu after an hour ago .









eceh senanye takda pon bahas aku ngan 'aw' tu .act ! malasss nak copy n past la x/ zzz bye2 <3

0 comments: