BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sape yang meng-HASUT anda bikin blogger?

Tuesday, 31 May 2011

ft island _i hope .bezzz

hoho dia terbaikkk (part 2)

salam~

wau . dia terbaikk lagi .. cm bohsan ,ah lanx ar ,ini blog aku suke suki aku la an nak taram ape ,ade kau kesah???heee ~ fuh ! tadi aku chat ngan mr A doe ..sumpahh best !!! ahaha .walaupun sekejap but memang terbaikk la dapat txt ngan budax chooiii tu .ahaha ,sepanjang kteowg txt punye txt .spnjang ke bhaii??don't care .ahhaa .perghhh ,boleh dikatekan dia pangkah aku siottt . memang bingaii la an ,aaha .
antara txt aku ngan mr A . ,


sila scroll ke bawah 
:
:
:
:
:
^

perbicaraan bermula =-=


aku : oit .

mr A :  ...oit 
           apam kau la rpenye

aku   : kau mesti a** an ??

mr A : well cape x knl aku an ,

aku   : wei2 jgn nak prasan boleh ??ahha
        kau x pi pla surau (perghh ,bek la konon .ahaha)

mr A : aku mjok ngn surau la  .ahaha

aku   : fuh !! elehh .ayat la kau .majok x brtmpt .ahaha
         wei2 kau kt mane ??

mr A : kt umah la ,ape kau ingt aku x mampu pakai wifi ke arh ??

aku   : uhuh .ade la skit , ciri2 ade .ahaha

mr A : tengkorak kau !

aku   : wei2 ,aku blom mati lagi la . mane de tengkorak ,so...aku still manusia k

mr A : HUHU .x ar .kau apam .hahaa

aku   : kau taik .ahaha 

mr A : AH ? taik ,,cddp ape ,haha .kau lanx gk taik an

aku   : ahah .ikod nana n bat la .
           wei kau kol bpe men futsal ??

mr A : 10.30 KANG .asl nak ikod?? xyah ar .aku syorkan jgn nanti x pasal2 kau kene lenyek
           cm apam /ahaha

aku   : x nak aku eyh . x bez ! wek-

mr A : eleh .ckp ar nak ikot .ingat aku bodoh ??
          wei dh mam lom ?

aku   : wek-sape nak . urmm ,lau kau rase kau bengap aku sokong .ahaha
          lom g .

mr A : stahu aku apam lagi bengap coz dia xde ox .haha

aku    : fuh !! dhsyt ar , sape apam wei ??ehhe

mr A : kau ar .eh2 .aku cikuk kang .

aku   : eleh .cm berani je .buu_

mr A : brani je . pas ue kawen .
           ehh . btol ke nak kwen ngn apam ??
           x kose eyh .

aku   : buu-sape nak taik ??perghh ..bau dia ..wallahualam ..uhuhh

mr A : haha .wangi sgt ar tu .sampai nk pomot .,tenx

aku   : adush !! jgn nak pasan la ,sume lari  bhaii cm lipas tahu bau je taik tu .ahaha

mr A : asl la kau dengki ngn aku .
          uit ...aku nak tnye skit

aku   : please ar .x kose eyh .ahah .tnye ape ??

mr A : kau dh ade blax lom ??

aku   : urmm .x .asal ??

mr A : yuhhuuuu !! ade chance .heheh

aku   : urmm . ehem2 .ahha .no cment .

mr A : kau tau ke cn ape ??

aku   : aku tau ar ..aku bkn lmbp cm kau .ahaha

OFFLINE =-=


dia dh op la bhaiii .adush !! cian ..dia kne men futsal .bat dh pggil .ahhaa
memandai je .
k la . THE END !!!! huhhuu

wassalam



weyh x yah nak jiwang sangtttt la an..wek
               
                  





hohoh ..dia terbaikkk

salam ,.

urm .wah ! sape yang terbaikkk tu wei . wah2 .. misteri je beb !~ tak yah nak baraii sangat la an .
siot . favourite song aku ngn dia same doe ...waaa~ bangge aku eyh .hahaah - tengs bebanyak to NANABAT  . AH !!! nak tau nape . coz mreka la yang syorkan aku ngn mr A ni .who's mr A ek ??? jeng .jeng .jeng korang x payah batak la nak tau . make a silent dh .cewahhh .secret sesangat KOD .......... dah2 stop pasal mr A . nanti kalau2 dia bace blog serabut aku ni .hancussss =-= . haha .weyh tapi SUMPAH dia terbaikk ,otak dia perghhh tak ley blah mmg bangang ,, (disturb suke suki c.ina je) hahha ,ape la mengarut ..mesti korang tak paham an ??? ah !! tok bebudax yang aku colour an je paham .uhhux .oke dokie . aku dah penat nak bebel dkt FL  .fairy tale la (panggilan mr A terhadap buku aku) cewahhh .baraiiii je . k chow .-wassalam~

  nana (bebudax yg tolong aku) kau terbaikk  beb !

Monday, 16 May 2011

webbie :) n calling2x

salam ~

uh ! smlm memang glew la aku . semalam bersame webcam .hee~ snap pnye snap

sampai tak sedarr jam dah tunjukkan pukul 3 PAGI bhaii .haha .takpetakpe .last
 update la katekan ,huhux . past jew aku calling ngan sorang hambe ALLAH ni .
cewahhh .sape la tu kan .shhhhh ~ biarlah rahsia ..HAHA . dia memang choiii ,
 terima kasih kawan . saya sukakannye :) wek- banyak story aku citer kat dia doe
aku rase keje aku membebel cam mak nenek .hee~ sampai tekak aku pon says
"AKU MAHU AIR" .hahax .dont care =-= . akhirnye ,bebel pnye bebel .adush !
DAMN (!) hot ticket habis . waa~  . then si HAMBA ALLAH pun antar text kt aku
and berkate : credit habis ea bdx ?hahax ,choiii .. kau gleak budax , ciap kau .ada yang
mam penampaq aku kang .hee~ pas je txt bebudax 'superb' ni .aku ape lagi snap ! snap !
ngee~ bohsan n bohsan .
uke ini antara koleksi snap ! saye yg memang tak oke ,HAHAH
                                                    
                  ,MEMPERSEMBAHKAN . jeng jeng jeng 











  





           
     

blurrrr
 


Arabian ,HAHA
 

Sunday, 15 May 2011

MUHARAM pnye cheritera :)

alloha !~

wei . aku misz glew ni dorm muharam ,waa~
dorm paling choiiii .HAHA 
ahli-ahli nye korang nak tau sape ??
jeng .jeng .jeng
hee~
*farah nur asnida(taiko kami)
*nabilah huda(penolong taiko yang hampeh !)HAHAH
*iman munirah (dax paling baek )hee~
*fatin afiqah(atlet muharam .cewah .)
*aini nabilah(bubble kami =-=)
*finda jamila(ape ek ?ah!!taiko lambat kami .ngee~)
*nik afiqah husna(choiii .HAHA)
*aini mazni(miss wit kutu )

ah !!ni la bebudax muharam choii ^-^
k .cini aku nak cerita VISI N MISI muharam ,huhu
antaranya :


-tutun late gila time orang dah BERKAWAD .beratur je pon.hee
-always n selalu bikin bising dalam dorm (hobi kami =-=)
-jadikan dorm paling SUPERB dalam aspuri tercinta .wek~
-buat work yang teramat SENGAL huhux
-n bla . bla .bla .(x ingat la choiii)


uke dokie !tamat kisah MUHARAM choiii .
kat cini aku sertakan beberapa pic aku n muharam guys .
<korang memang superb la frenz .hee>


daa~


                                                           
                                                  

                                                   
                                    







'kami' wif ustz zul .yang sknk dah kwin.cewahh ...

Saturday, 14 May 2011

hmm , memikirkan AYAT .hee~

alloha ~!


today .iman azmi nak kne balik jail dah .waa~
sedihhhhh . kne tinggal umah .n FON .
nape ar kena balik jail pula .memang x best la siott !!
urmm =-=
SAYA X NAK BALIK !!
tlong ar paham jail .please ,,,
give me one chance uke ~
DUDE .cm choii je. agak2 boleh tak ek x pi ~
malas ar nak pi .uke 
jum jadi JAHAT ea
hee~
k daa fwenz !!

Sunday, 1 May 2011

malas !!!!!!!!!!!!!

says hye !!! :(


nak tau kenape aku wat face MASAM ??
waa~ sedihhh :(
today kena balik jail . benda paling aku TAK SUKE dalam idop aku . huh !
nasib la 2 week je dok jail tu .hee
pape un aku kena la sabo dengan sume pekikan di asrama .HAHA
(KANTOI =-=)
woke ! times to go jail . daa ~


*swie no picture =-= . pic TIDAK jadi nak upload .wat hal .wee~



~chow .~










rawang-pahang

aip3 ! hee

korang nak tau tadi an balik kampung .
balik juz tok suke suki jew . lawat2 la an .
nak tau aku meet sape ?? hee
. OFCOURSE
atok
pak ndak n mak ndak
aizat
aidil
aiman
aina
n (jeng .jeng .jeng.)
new baby !!

ciri2 baby tu :
  • rambut lebat
  • putih
  • ade lesum pipi ^-^
nk tengok tak camne face BABY ?? (tadaaaa . .)


yes (!) aku pandai ,wee~

alloha~!


uh ! akhirnya berjaye gak aku bina bebelan aku ni .
trimas bebanyak to MISS NAJWA NARZERI
sebab dia la aku reti wat bebelan aku tahu .hee
and tengs juga tok SHIERA MAZLAN
yang berjaye menghasut aku tok bikin blogger .
(jangan marah ar sis sara =-=)
oke !
time's up ! bebelan TERHENTI .wee~


* sayonara guys *